Tom Jones (2 x LP) - vinyl

Stavdobře zachováno, 2 x LP
Rok vydání1965
NakladatelDecca Record

A1 It's Not Unusual
A2 Only Once
A3 (It Looks Like) I'll Never Fall In Love Again
A4 Hello Young Lovers
A5 What's New Pussycat?
B1 Hey Jude
B2 Little Green Apples
B3 Green, Green Grass Of Home
B4 Thunderball
B5 Love Me Tonight
C1 My Foolish Heart
C2 Twist And Shout
C3 Funny Familiar Forgotten Feelings
C4 My Yiddishe Momme
C5 Delilah
D1 I'm Coming Home
D2 To Make A Big Man Cry
D3 Help Yourself
D4 If You Go Away
D5 All I Can Say Is Goodbye
Kód položky: M865022GR
Cena: 480 Kč Pro registrované: 432 Kč