Galerie

Ali-Bab - Labužnická kuchyně (Gastronomie Pratique)


Sbírka původních francouzských receptů

Polévky; Zavářky do polévek; Hors D'oeuvre; Vejce; Žáby, korýši a měkkýši; Ryby; Končetiny, hlava a vnitřnosti hovězího, skopového a vepřového dobytka; Masa z hovězího, skopového a vepřového dobytka; Drůbež a ostatní domácí opeřenci; Zvěřina; Těstoviny, suché a čerstvé zeleniny; Houby; Saláty; Sýry; Sladké příkrmy a jemné pečivo; Kompoty, zavařeniny a marmelády, rosoly (želé), pasty (sýry) a syroby z ovoce; Zmrzliny, Fromages Glacés, ledové biscuity, ledové pěny, bomby, Parfaits, ledové nákypy a puddingy; Sorbety, ledové punče, Granités, Marquises, Spooms; Káva, čaj, likéry; Několik nápojů

Kód položky: M3513GV
Zadáno