Antonín Gurecký, Jan Chromela - Cukrářské speciality

Stavpůvodní brož, dobře zachováno
Počet stran160
Rok vydání1976
NakladatelMerkur, Praha
IlustraceVěra Niklová
AutorAntonín Gurecký, Jan Chromela

Palačinky; Lívanečky; Vaječné omelety; Bublaniny; Moučníky z brambor; Nákypy; Pudingy; Záviny; Krémy; Ovoce; Zmrzliny a mnoho dalšího

Přestože naše česká kuchyně je na moučníky a sladká jídla velmi bohatá a klasické kuchařské knihy se těmito jídly v dostatečné míře zabývají, není stále dostatek literatury, která by publikovala receptury sladkých jídel vhodných jak z hlediska zdravotního, tak z hlediska časově i finančně nenáročné přípravy. Pokusili jsme se proto o kuchařskou knihu, která čtenáře poněkud překvapí.

Kód položky: M806013Ku
Zadáno