Kathleen Winsorová - Robert a Arabella

Stavpůvodní vazba s obálkou, velmi pěkně zachováno
Počet stran222
Rok vydání1991
NakladatelErika, Praha
PřekladEva a Vladimír Blažkovi
AutorKathleen Winsorová

Robert a Arabella je erotický příběh o sladkohořkém údělu společensky nerovné dvojice, evokace vášnivé smyslnosti a nadčasový hold lásce bojující proti všem překážkám...

Autorka světově proslulého románu Věčná Ambra přináší ve svém posledním bestseleru milostný příběh situovaný do středověké Francie. Strhující osud lásky dvou mladých lidí je napsán s šokující otevřeností, zároveň však s velkým smyslem pro krásu a pravdu.
Má svůj původ v intimních listech, které si mladá autorka začala
psát jako lék proti opuštěnosti a smutku, když jí v r. 1943 odešel manžel do války. Po desítkách let se pak tyto zápisky staly stavebními kameny k milostnému románu Robert a Arabella.

Americký recenzent napsal:
Robert a Arabella je erotický příběh o sladkohořkém údělu společensky nerovné dvojice; evokace vášnivé smyslnosti a nadčasový hold lásce bojující proti všem překážkám.

Autorka o své knize řekla:
Robert a Arabella má pro mne neobyčejně osobní a niterný význam na rozdíl od kteréhokoliv jiného příběhu, který jsem kdy napsala. Ano, píšu v něm o smyslnosti, jak ji vnímám a jaká ve skutečnosti je. Robert a Arabella jsou částí mého života. Nemůže to být jinak.

Kód položky: M627512B
Cena: 80 Kč Pro registrované: 72 Kč