Milada Benešová a Mařka Kašparová - Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny

Stavpůvodní brož, chybí "kousek" obálky (viz foto), jinak pěkně zachováno
Počet stran394
Rok vydání1926
NakladatelZemědělské knihkupectví A. Neubert, Praha
AutorMilada Benešová, Mařka Kašparová

Obsahuje na 1200 předpisů s četnými vyobrazeními.

Zavařeniny v cukru, bez cukru, ve víně, octu, medu, lihovinách v hořčici. Příprava marmelád, rosolů, kompotů, zmrzlin, sýrů, vín, nápojů, šťáv, trestí, octů, povidel, jakož i kandisování, sklizeň, uschování, zasílání a sušení ovoce. Konservování, používání, nakládání a sušení zelenin, bylin, hub a jiných plodin zahradních i polních.

Kód položky: M0313GV
Neprodejné