Milada Benešová a Mařka Kašparová - Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny
Stav | původní brož, chybí "kousek" obálky (viz foto), jinak pěkně zachováno |
Počet stran | 394 |
Rok vydání | 1926 |
Nakladatel | Zemědělské knihkupectví A. Neubert, Praha |
Autor | Milada Benešová, Mařka Kašparová |
Obsahuje na 1200 předpisů s četnými vyobrazeními.
Zavařeniny v cukru, bez cukru, ve víně, octu, medu, lihovinách v hořčici. Příprava marmelád, rosolů, kompotů, zmrzlin, sýrů, vín, nápojů, šťáv, trestí, octů, povidel, jakož i kandisování, sklizeň, uschování, zasílání a sušení ovoce. Konservování, používání, nakládání a sušení zelenin, bylin, hub a jiných plodin zahradních i polních.
Kód položky: M0313GV
Neprodejné