Ray Conniff in Moscow - vinyl

Stavdobře zachováno
Rok vydání1975

A1     Ray Conniff In Moscow     
A2     Hurry Not     
A3     Melody     
A4     A Little Prince     
A5     The Song Of Gena's Crocodile     
A5     Horses, The Beasts     
B1     Moscow Windows     
B2     Birch Sap     
B3     A Happy Day     
B4     Moments     
B5     I Won't Come Back To You     
B6     It Never Happens Again
Kód položky: M359113GR
Cena: 80 Kč Pro registrované: 72 Kč